2013. október 27., vasárnap

Itt a Blokktóberfest! EuroBowl 2013

Most hétvégén kerül majd megrendezésre az európai Blood Bowl fanok szokásos, éves bajnoksága. Ezt szokás szerint minden évben a nyertesek rendezik, így idén az osztrákok szolgálnak e rangos esemény házigazdájaként, Bécsben, most hétvégén (október 25-26)!


Kis hazánkat szépszámmal képviselik: indult egy nemzeti válogatott csapatban, illetve bőven voltak jelentkezők (talán 4-5 fő is), akik nem fértek be a keretbe (vagy nem tudták biztosan vállalni a részvételt, és ez csak az utolsó pillanatban dőlt el), ezért egyéniben indulnak külön díjakért.

Mindkét nap 3-3 játékot játszik mindenki, és ezek alapján dől majd el, ki viheti haza a trófeát

Ezúton is sok szerencsét a srácoknak odakinn! Ha hazajönnek, jól meginterjúvolom őket :-) Addig is be kell érni a Twitter #EuroBowl szörccsel.

Update: Úgy néz ki, az angolok nyertek idén elég beteg képet raktak fel magukról a zászlóval :D Gratuálunk nekik, jövőre kicsit messzebbre kell utazni :-) Igazából a belgák nyertek, mindenkit átvertem, még magamat is :D Na, az van, hogy igazából az angolok nyertek, de a belgák fognak jövőre EB-t rendezni (ők lettek az 5. helyezettek, viszont előttük már mindenki rendezett előtte ilyen rendezvényt).

Néhány válogatott kép a versenyről

Ilyen volt az idei hivatalos pitch.
Minden versenyre csinálnak egy sajátot, amit utána el is lehet vinni.
(via )

Ez volt a kilátás a versenyről. Persze, szerintem mindenki bele volt feledkezve a játékba, kétlem, hogy bárkinek is feltülnt volna, hol is voltak valójában :D
(via )

A második nap végi eredmények, ha jól látom.
Ezek szerint az erős középmezőnybe sikerült verekednünk magunk!
 (via )

Az angol csapat épp átveszi az első helyezettnek járó díjat :-) Gratz, srácok!
(via )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése