2014. július 6., vasárnap

Android és iOS: Érkezik a Blood Bowl!

Mostanában sajnos kicsit sűrű az élet, megritkultak a postok, de még élek azért :-) Erről viszont muszáj írnom.

A nap meglepetése volt a számomra a hír, előtte nem is hallottam a ezzel kapcsolatban semmit. Annál jobb :-) A lényeg, hogy jön a Cyanide játék Blood Bowl game Androidos és iOS-es változata!



Amit egyelőre tudni lehet:
  • Alapból 6 faj lesz csak elérhető (ember, ork, törpe, elf, skaven, káosz)
  • Lesz single player/multiplayer/hotseat mode is
  • Elvileg július elejétől elérhető a game - azaz nemsokára :-)
  • Tippre kevesebb vérre számíthatunk, hogy ki lehessen adni a marketeken.
  • Azt mondják, hogy PC-s játékosokkal is lehet majd játszani. Kíváncsi leszek, hogy ez egy új program lesz, vagy esetleg a Chaos Editionhöz kapunk egy újabb frissítést.
További részletek a játék weboldalán.

3 megjegyzés:

  1. Várjuk ám a postokat :)

    Kérdeznék, pályát honnan érdemes/lehet szerezni?

    VálaszTörlés
  2. Hali!

    Köszi! :-) Igyekszem, csak épp nősülök és totál káosz a szervezés :D

    Pályákról majd lehet csinálok egy külön oldalt jobboldalra. Van több opció:

    1) Olcsón, azonnal: lehet nyomtatni egyet. Ha körülnézel a TFF-en pl., találsz rengeteg változatot (a legtöbb dologhoz csak regisztráció után juthatsz hozzá), de az Everett liga oldalán is van egy pár a Custom Pitches / Fields / Dugouts alatt.

    2) Rácsapsz egy alapdobozra. Mivel már nem árulnak ilyet hivatalosan, viszonylag nehézkes hozzájutni. Inkvizítoron a Kínál-egyéb ill. LFG a Csere-bere/Adok-veszek topicban néha-néha feltűnik egy darab. Talán Silverlandben van egy doboz, viszont arany árban mérik :-)

    3) Elmész a magyar csapattal az EuroBowlra :D Idén Belgiumban lesz, minden évben csinálnak egy saját pályát, amihez valahogy hozzá lehet jutni. Van, hogy 10 EUR-ért vesztegetik, van, hogy az utolsó meccs vesztese/nyertese kapja meg ingyen.

    4) Veszel egy új pitch-et pl. a Comixininos-ról. Ezek jó minőségű pályák, ráadásul rá vannak nyomtatva a szóródás, bedobás sablonok, így nem kell ezeket külön beszerezni. Érdemes körülnézni, vannak nagyon királyok.

    5) Ha egyik sem tetszik, csináltathatsz egy teljesen egyedit is az FF-Fields-zel, erről egy régebbi postban írtam valamikor. Amerikai ligák előszeretettel csinálnak ilyen pályákat, egész jópofák, és igen jó minőségűek.

    VálaszTörlés