2013. május 6., hétfő

Exploding Cup Finálé: Ma este 22:00 (bbtime)

Nemrég került ki a FUMBBL-re a hír, miszerint ma este lesz vége az első Stunty Major eseménynek! BBtime szerint este 22:00-kor (ez szerencsére megfelel a magyar időzónának is, amíg még ki nem találjuk, hogy abból is ki kell lépni országos szinten :-)))).

A két csapat már javában készül az esti mecsre, egyikük slytherin, egy 11 fős Lizardmen különítmény erősen képzett skinkekkel, a másik pedig az egyenesen az erdők mélyéről érkezett, 16 főt számláló éjgoblin csapat, a Giftpilzli, a törzs sámánjával, stikkákkal és pókokon lovagló különítményekkel!

A meccs érdekesnek ígérkezik, sok szerencsét az edzőknek - de leginkább a gobbóknak! :D

Update

Megvolt a meccs, a visszajátszást itt megnézhetitek!


Igazából úgy ültem le, hogy a gobbóknak szurkolok, elvégre személyes kedvenceim. Az elején elég rosszul állt a szénájuk, viszont a végére csak kihoztak egy 2-1-et a létszámfölény miatt (majd a teljes skink csapatot leküldték a dead or injured boxba, és ezen sajnos Shadow sem nagyon segített).

A játékstílus és hozzáállás tekintetében azonban oryx parádés viselkedése áttérített a Skinkek oldalára, de sajnos kikaptak :-) Kár, hogy a chat logot nem lehet visszaolvasni.

Viszont emelt fővel, jókedéllyel és csak alig pár halottal távoztak a stadionból. Respect!

A FUMBBL fórumon egyébként akinek van kedve megoszthatja a véleményét az eseményről, hátha legközelebb még nagyobb mayhem lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése