2013. szeptember 10., kedd

Napi kérdés: KO-ra ütött Secret Weaponök esete a Bribe-bal

 Elég sok apróság jött mostanában elő a liga során a játékszabályok "szürkezónájában". Emiatt arra gondoltam, hogy ezeket sorban felvésem Napi kérdés címmel, hátha más is hasznosnak találja ezek tisztázását :-) Vadásztam továbbá néhány FAQ-t (mint pl. ezt itt a NAF oldalán), ahol szépen össze vannak ezek szedve, igyekszem ide a blogra összegyűjteni az érdekesebbeket.



Legyen is itt az első, ami Kildarf Káosztörpéi ellen jött elő:
  • Kérdés: Van egy eszméletlen (KO-ra ütött) titkos fegyverrel rendelkező játékosom és egy bribe-om is. Az adott drive végén milyen sorrendben dobom a felépülés és bribe dobásokat?
  • Válasz: Ez egy elég fontos kérdés. Tegyük fel például, hogy gobbó csapattal játszol (mi mással? :D), és van 2 KO-ra ütött titkos fegyveres játékosod. Nyilván nem szeretnéd elpazarolni a bribe-ot, és arra a játékosra ellőni, amelyik felépül.

    Sajnos viszont ez nem megy, ugyanis előbb kell eldönteni, hogy elhasználod-e (és ha igen, akkor kire) a bíró lefizetését, mert az az aktuális drive végén történik. A játékosok felépülését viszont technikailag a következő drive elején dobod (mármint arra, akit hajlandó volt visszaengedni a lefizetett bíró - akit nem, azt automatikusan kiállítják, így felesleges is rá felépülést dobni).

    Szóval így jártunk, oda kell figyelni, hogy hogy tudsz jobban csalni :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése