2013. július 1., hétfő

Gobbó csapat készülőben

Mindenképp szerettem volna egy gobbó csapatot, a kis sutyernyákok az egyik kedvenceim. Tapasztalatom szerint 1200 TV-nél már szétszaggatják őket a Tackle/Piling On/Mighty Blow skillekre építő csapatok (kb. mindenki, talán a félszerzeteket leszámítva), addig viszont elég erősek -- már ha nem sajnálod, hogy a meccs végére a fél csapatt a dead or injured (or rejected :D) boxban van :-)

A másik, amit szeretek bennük, hogy elég kiszámíthatatlanok. Nincs jobb, mikor egy bashing teamet szétzilálnak a gobbók az idióta fegyvereikkel :D Ez viszont a kockán múlik többnyire.

Szóval mindenképp akartam egy csapat zöld sutyernyákot, viszont valami egyedibbet szerettem volna. Meg is lett a koncepció: Last Aids lesz a nevük, és mindenki elsősegélyes szerelésben fog feszíteni nagy piros keresztekkel! Talán még ilyen, ilyen vagy ilyen ápolós személyzetet is beszerzek majd hozzájuk, állat lenne :-)

Erre vettem egy night gobbó squadot, viszont nem volt még Secret Weaponöm. Na sebaj gondoltam, azt rendelek a GW-től, ami nemrégiben meg is jött! Gondoltam feltolok pár képet róluk, mert állatul néznek ki :D


Csináltam pár közeli képet is, hogy lehessen látni az apróbb hibákat. Volt velük egy kis meló, míg megszabadítottam őket azoktól a csapoktól vagy hogy hívják azokat a kiálló dudormányizéket. Mint a megfogalmazás sugallja, profi vagyok a témában (effektíve ezek az első fém figuráim!).




Aztán álljon itt pár csoportkép is, az egész csapattal együtt a háttérben. Király lesz ez, csak időm legyen befejezni :D Sajnos a fegyverek kiapplikálása elég nyomorultul lassan halad. Pepecselősebb, mint gondoltam :-)

Remélem a legközelebbi postban már azt mutogathatom, hogy hogy sikerült teljesen leamortizálni a festéssel az egész csapatot :D




1 megjegyzés:

  1. Ja a két trollt ideiglenesen két alapdobozos ork helyettesíti, amíg nem találok normális 30mm-es base-re ráférő modellt :-)

    VálaszTörlés