2013. április 3., szerda

Így kell goblinokkal sötételfeket kalapálni :-)

"Végig mi voltunk a jobbak, papírforma szerint nyert rutinmérkőzés volt" -- mondhatnák a goblinok, mégha semmi valóságalapja sincs :D

Annak ellenére, hogy megharmadoltuk az ellenfél csapatát, kemény izzadások voltak a játék alatt az utolsó percig. Hamar kialakult egy 2-1-es állás az elfek javára, de végül egy szerencsés labdával repülő és sikeresen landoló goblin végül megnyerte a meccset az utolsó körben :-)

Nagy hülyeséget nem feltétlen csináltam, talán később kellett volna bevinnem a labdát a legelső körben (2 secret weapon kiesett, de féltem az ugráló elfektől). A foulok nagyon jól bejöttek (nagyjából minden második CAS lett), szerencsémre az elfek nem nagy sikerrel blokkolták le a goblinokat (talán az utolsó pár körben sikerült csak 1-2 KO, de általában még az se), bár igaz, hogy a meccs során +3 rerollal gazdagodtak. Két goblin dobásból egy végülis bejött, így erre sem lehet panaszom :-)

Az elfek végig megdobtak minden fontos dodge próbát, az első esetben touch down lett belőle, a másodikban szerencsére egy elrontott GFI-nek köszönhetően a labdahordozó goblin megúszta a felöklelést 3 megdobott kitérés után (2. félidő 5. kör) és bemákolt egy gólt, ami nagyban segített a meccs megnyeréséhez -- bár itt szükség volt némi lökdösődésre is, hogy valahogy bekalimpálhasson a gobbó a gólvonalon belülre :-)

Az utolsó két kör elég vadra sikerült, egy elég rizikós akciót próbált be nednedy, ami neki nem jött be, így volt lehetőségem nekem is egy hasonló akcióra. Ez viszont nekem szerencsére bejött az utolsó körben, ráadásul reroll nélkül :D

Szóval überkirály meccs volt, a visszajátszást itt láthattok. Thx nednedy-nek a játékért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése