2013. augusztus 17., szombat

[XLVI. VÉRFOCI KUPA] Macabre Mascots vs. Budapest Berzerkers 1-0!


Az újonc gobbó csapatot az a megtiszteltetés érte, hogy kiállhattak Vihar edző és méltán híres berzerkerei ellen. A pénzfeldobásnál a gobbók választhattak volna, de addig marakodtak a döntésen, hogy kirúgjanak vagy kapják a labdát, hogy a bíró csak legyintett: "Jó lesz nekik az a labda, támadjanak ők, csak kezdjünk már!".

Az első pár körben a trolloknak, a fanatikusnak és nem utolsó sorban a szerencsés dobásoknak köszönhetően a berzerkerek igencsak megfogyatkoztak: 2 line komolyan lesérült, 3 játékos pedig KO-val feküdt odakint a kispadon. Ezután viszont keményen megszorongatták az északi csapat tagjai a pálya szélére szorult játékosokat, és vad dühükben frenzy-vel úgy lökdösték a gobbókat a közönség soraiba, hogy azok mind odagyűltek pacsizni velük. Ebbe egy gobbó se sérült le, ellenben a pogós egy akkorát kapott az egyik sarokba szorított farkasembertől, hogy bele is halt a sérüléseibe! Kár, pedig már volt ám 3 SPP-je :D Újra meg még nem futja, no sebaj. Summa summarum: az első félidő izgalmas volt, a gobbók támadását megfogták a harcosok, de gólt vinni nem tudtak.

A második félidőre nem sok játékos tért vissza a kispadról az északiak oldalán, viszont a gobbók visszahozták a láncfűrészes játékost (aki egyébként meglepően jól teljesített a meccsen, meg is jegyezzük lassan a nevét) és a fanatikust is. Hiába no, a bírók a zsebünkben voltak. Az összes :D A sorozatos pusztítást is folytatták szerencsére. A labda berúgásnál sajnos kipattant a pályáról, így touchback-kel az egyik játékoshoz került. Ugyanakkor Vihar edző egy igen szerencsétlen blokkolás után (2 koponya, reroll, 2 koponya!) elvesztette a kezdeményezést, a gobbók pedig befutva körülvették a játékost, leteperték a földre (KO), megszerezték a labdacsot, majd be is futottak vele az északi csapat egy újabb turnovere miatt. Ehhez is mindössze egy 4+ felvétel, blitzből odébbtolás és egy GFI kellett. Hiába na, beismerjük, igazából a központi véletlenszám-generátort is lefizettük. Az egyik gobbó a lányával jár.

3 kör volt még a játékból hátra, ami szintén igen izgalmasra sikeredett. A labdát körülállták mindkét csapat játékosai, és a döntetlen azon múlott, hogy a pattogó labdát felvevő farkasember egy 2 kockás blitzbe belebukott: koponya vagy both down közül lehetett választani, ami sajnos megpecsételte az eredményt!

A goblinok örömükben még ugráltak egyet a fekvő játékosokon, ezzel a meccs le is zárult. Az 1-0-ás bemákolt végeredmény a 2. helyre repítette a csapatot az összesítésben. A TV ismét erősen visszacsökkent, mert minden második gobbó úgy sérült le, hogy a következő meccset ki kell hagynia... Kivéve a pogós, mert az mindegyiket ki fogja hagyni :-) Szóval újra lesz elszórni való 200 pénz inducemente-ekre :D

Köszönöm Viharnak a játéklehetőséget, a türelmet és az idejét a játékra! Remélem legközelebb revansot tud venni, bár azért a pogós elvesztését még egy darabig érezni fogom :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése