2013. március 31., vasárnap

NAF tagság

Elég sokszor futottam bele a NAF nevébe (http://www.thenaf.net/), ami elvileg egy nemzetközi Blood Bowl közösség. Találtam pár érdekes infót a weboldalukon (hírlevelek, világranglista, stb.), ezért gondoltam a regisztráció megér egy próbát.


Belépni viszonylag egyszerű volt, 10 EUR körüli összeg ellenében bárki megteheti. A pénzért cserébe mindenki kap egy csomagot (ennek a kézbesítése elég lassan megy, nekem 3-4 hét alatt jött meg), amiben az alábbi képen látható, 3 db NAF-os block dice készlet található:



A kockák minősége szerintem elég közepes, de sosem árt egy tartalék készlet belőlük :-)

A tagság többi előnyéről egyelőre nincs infóm, majd lesznek új postok, ha van valami releváns dolgot találok. Ha tudtok valami érdemleges részletet, ne habozzatok commentben megosztani!

2013. március 30., szombat

Elindult a blog!

Most kezdtem el táblán Blood Bowlt játszani, és gondoltam indítok egy blogot a tapasztalataimról.


Egyfelől kis reklám sosem árt a játéknak, talán felkelti mások érdeklődését is ez a remek game, másfelől úgy tünt, hogy kezdőként van pár dolog, amivel nem árt tisztában lenni. Az LFG.hu Blood Bowl fórumában sokat beszéltünk ilyesmikről, és egy blogot meg szabadon telespammelhetek mindenféle hülyeséggel :-)

Szóval let the game begin! :-)